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On parle de nous sur la blogosphère

On parle de nous sur la blogosphère

18/08/2017 - FOODANDWINE.COM - Liquid Diet: Victoria James Finds Out How Much Rosé One Sommelier Can Handle  Lire l'articleAuteur du livre nouvellement publié "DRINK PINK : a Celebration of Rosé", Victoria James documente un semaine de festivités autour de la tournée de son livre, avec évidemment, beaucoup de dégustation de rosés, dont notre Tavel Château de Trinquevedel.

13/06/2017 - VINEPAIR.COM : The 25 Best Rosés You Need To Drink This Summer – 2017  Lire l'article
Dans le guide officiel des 25 meilleurs rosés sur le marché, par VinePair
"Chateau de Trinquevedel Rosé, Tavel, France, 2016 : Believe it or not, Tavel is the only AOC in all of France made up entirely of rosé. These darker-hued rosés contain a maximum of 60 percent Grenache and are chock full of flavor. Château de Trinquevedel’s bottling comes from 30-plus-year-old vines, made in the direct press method. Full of ripe raspberry flavors speckled with notes of garrigue, this is about as terroir-driven as it gets. Average price: $17"

07/02/2017 – VINEPAIR.COM : 8 of the Best Wines for Valentine’s Day By Vicki Denig  Lire l'article 
Que diriez-vous d'une bonne bouteille de vin pour célébrer la Saint Valentin ? Bon choix avec notre Rosé de Tavel Château de Trinquevedel 2015
“Who says rosé is only for the summer? Look to a darker, fuller-bodied rosé, like this gorgeous example from Tavel, for a perfect winter pink. The dark hues of the wine are perfect for the occasion, while the fuller-bodied, savory palate makes the wine incredibly food-friendly. Perfect for a festive date night dinner in. Average price: $18”

04/01/2017 - FASHIONPOST.COM : Et si le Prosciutto di Parma voyait la vie en rose Tavel...par Patrick Tomas  Lire l'article 
Un beau reportage culinaire sur l’accord Mets & Vins entre l’AOC TAVEL et le Jambon de Parme, de l’amuse-bouche au dessert. Merci au chef Nicolas Fromain du restaurant Le Café St Martin. Retrouvons notre Tavel sur un foie gras : « Du froid, passons au chaud avec, en entrée, des poêlées de foie gras et des chips de Prosciutto di Parma façon mille-feuille. Le Tavel du Château de Trinquevedel apportera des notes fruitées à cette gourmandise salée. »

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